SensICE, koel slapen in de zomer, slecht slapen door de zomer, slapen in de zomer, beter slapen, betere nachtrust, hoe beter slapen, matras, matrassen, topdekmatras, topdekmatrassen, slaapproblemen, nachtzweten .

Verkoelend slapen

Blog

Verbazingwekkend verkoelend slapen? Dat kan met SensICE

Heb je ook vaak moeite om in slaap te vallen, de beste houding te vinden voor een goede nachtrust of word je zelfs wel eens badend in het zweet wakker? Deze veelvoorkomende slaapproblemen zijn binnenkort verleden tijd dankzij de innovatieve technologie van SensICE. Deze technologie is ontworpen om je lichaamstemperatuur laag te houden terwijl je slaapt, zodat je fris wakker wordt en klaar bent om een nieuwe dag aan te vliegen! Ideaal voor de steeds warmer wordende zomers. In deze blog vertellen wij je graag meer over deze nieuwe techniek in onze matrassen.

 

Het belang van afkoelen voor een goede nachtrust

Slaap is een van de belangrijkste elementen voor een gezonde levensstijl. Als we niet genoeg slaap krijgen, kan dat een negatief effect hebben op onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Er zijn veel externe factoren van invloed op je nachtrust. Een hele belangrijke daarvan is temperatuur.

Voor veel mensen is het slapen op warme en zwoele avonden iets waar ze niet naar uitkijken. Het lukt dan niet om je lichaam af te koelen naar een comfortabele temperatuur om fijn te kunnen slapen. Met een hele nacht woelen en draaien als gevolg. Hierdoor verlies je kostbare slaapuren.

SensICE helpt je om beter je lichaamstemperatuur te reguleren en ervoor te zorgen dat je wel kunt afkoelen, ook tijdens de warmste avonden. Zo bereik je sneller de optimale slaaptemperatuur, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust. 

 Slapen SensICE_thumbnail.png

Wat doet SensICE precies?

Waarschijnlijk ben je wel bekend met het feit dat water, glas en metaal kouder voelt dan een houten tafel of tapijt in dezelfde ruimte. Dit heeft te maken met het vermogen van materialen om warmte te geleiden; sommige materialen zijn daar beter in dan andere, waardoor ze koeler aanvoelen. Dit fenomeen wordt ook wel conductiviteit genoemd.

Dit kenmerk (een goede conductiviteit) zorgt ervoor dat de SensICE matrassen zich onderscheiden van andere door je 's nachts koel te houden. Aangezien het materiaal van het matras een goede geleider is van de warmte. Het SensICE matrastextiel, dat verwerkt is in de tijk, geleidt de warmte uit het lichaam, wat leidt tot een comfortabel verkoelend effect wat de hele nacht aanhoudt.

  SensICE effect.JPG

Waarom een SensICE matras je slaap verbetert

Onze matrassen met de SensICE technologie zijn ontworpen om je koel te houden, zodat je sneller in slaap valt, beter slaapt en uitgerust wakker wordt. Deze geavanceerde koeltechnologie maakt gebruik van een unieke stof die de warmte van jouw lichaam afvoert. Bovendien zijn onze matrassen van hoogwaardige kwaliteit waardoor ook rugklachten na het slapen verleden tijd zijn.  

 Koel en comfortabel slapen_Header_Pagina.png​​​​​​​

Wat voor matrassen bevatten de SensICE technologie?

Ook onze topdekmatrassen zijn voorzien van deze verkoelende techniek. Een topdekmatras is een dunne matras die u bovenop de gestoffeerde matras van uw boxspring legt. Met zo’n matras maak je het jezelf dus nog comfortabeler. Je lichaam krijgt betere ondersteuning, je gestoffeerde matras blijft langer schoon en je verlengt de levensduur van je gestoffeerde matras.

Natuurlijk heb je persoonlijke voorkeuren als het gaat om een perfect matras. Daarom helpen we je graag een weloverwogen beslissing te nemen zodat jij nog jarenlang van een goede nachtrust kunt genieten.

 Wil je graag proefliggen en voor jezelf ervaren hoe een matras met de SenseICE technologie daadwerkelijk ligt? Kom dan langs bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg. Onze specialisten gaan dan graag met jou op zoek naar het matras dat het beste bij je past!