.

A House of Happiness

A House of Happiness: Gordijnen waar je écht blij van wordt

Advies over House of Happiness

A House of Happiness gordijnen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

A House of Happiness dat vroeger ook wel bekend stond als "Vriesco" is hét merk voor de mooiste gordijnstoffen. De vijf collecties variëren van klassieke kamerhoge gordijnen en speelse prints tot combinaties van verschillende materialen, kleuren en prints.

A House of Happiness in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

A House of Happiness is een gordijnenfabriek met een grote passie voor stoffen en designs. Van ontwerpen, fabriceren tot aan confectioneren; ze maken al meer dan 65 jaar op maat gemaakte gordijnen. De collectie wordt exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw.

"A house of Happiness, gordijnen waar je blij van wordt."

Trevor & York gordijnen bij Dalhuijsen Slapen en Wonen

Klassiek en elegant, dat is de Trevor & York gordijncollectie van A House of Happiness. Denk Engels, gordijnen aan roedes, soepele en kamerhoge stoffen met bloemachtige motieven. Chique met een hoofdletter C!

A House of Happiness Artende gordijncollectie in Woudenberg

Een trendgevoelige collectie voor mensen die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Van subtiele kleurverlopen tot forse contrasten met pasteltinten en opvallende kleurdetails. Deze collectie is de ideale manier om een neutrale basis de finishing touch te geven.

Secc gordijnen van A House of Happiness in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

De Secc gordijncollectie is typerend vanwege de afwisseling van materialen en kleuren in één gordijn. Het lijnenspel geeft een bijzonder effect in kinderkamers, terwijl de rustige varianten juist perfect zijn voor een warme look in de woonkamer. Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg vind je de volledige Secc collectie.

Sfeervolle Homers gordijnen

De tijd van één gordijn bij een raam is voorbij als je bij de Homers-collectie van A House of Happiness aankomt. De lijn is perfect als je graag verschillende gordijnen bij één raam met elkaar combineert. Denk aan een sierlijk kamerhoog gordijn met een verduisterend vouwgordijn in de slaapkamer. Mooi én praktisch. Of combineer een speelse print met een zacht, effen gordijn.

"Specialisten van Dalhuijsen Slapen en Wonen zitten boordevol inspiratie om van jouw gordijnen échte eyecatchers te maken."

Gordijnen met 'groene inslag' in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel bij A House of Happiness. In onze gordijnen verwerken we daarom gerecycled polyester en snijafval uit de T-shirtcollectie.

Daarbij komt de helft van onze energie van zonnepanelen. We hebben er 700. Op die manieren wil House of Happiness het milieu niet onnodig belasten.

Je bent welkom bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg om de gordijnen van House of Happiness te bekijken.

persoonlijk interieuradvies

Dalhuijsen Slapen en Wonen, jouw A House of Happiness specialist in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht.

Dalhuijsen Slapen en Wonen is dé A House of Happiness specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment A House of Happiness gordijnen. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Woudenberg naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat jouw gordijnen perfect worden opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook