.

TEMPUR®

Stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapomgeving met TEMPUR®

Ik wil advies over TEMPUR®

TEMPUR® bedden, matrassen en kussen kun je kopen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

TEMPUR® bedden, matrassen en kussens zijn wereldwijd bekend vanwege het ongeëvenaarde comfort. Ook de ergonomische eigenschappen zijn uniek. Op een Tempur bed waan je je gewichtloos! Kom dit merk uitproberen bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg.

TEMPUR® bedden en bedbodems bij in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

De bedden van TEMPUR® zijn niet alleen voor je lichaam een goede zet, ook je slaapkamer gaat erop vooruit. De designs zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. Investeer in een TEMPUR® bed en bedbodem voor een stijlvolle, comfortabele en ergonomische slaapervaring.

TEMPUR® matrassen in Woudenberg

TEMPUR® matrassen geven je het gevoel dat je zweeft. De oorsprong van de matrassen ligt in de ruimtevaart. Kies voor een TEMPUR® Original voor gewichtloos comfort en uitstekende ondersteuning. De TEMPUR® Cloud lijn geeft een zachter gevoel, de TEMPUR® Breeze lijn houdt het bed koel door ventilatie. Liever het gevoel van het vroegere pocketveermatras? Kies dan voor een TEMPUR® Sensation. Beleef het bij Dalhuijsen Slapen en Wonen!

TEMPUR® kussens

Het juiste kussen is van essentieel belang voor je slaaphouding. TEMPUR® heeft een uiteenlopend assortiment aan hoofdkussens voor alle mogelijke slaaphoudingen en voorkeuren. TEMPUR® Ergonomische kussens zijn geschikt voor mensen die een favoriete slaaphouding hebben. Heb je een wisselende slaaphouding? Kies dan voor een TEMPUR® Comfort kussen.

TEMPUR® comfortproducten

Comfort is het sleutelwoord voor alle TEMPUR® producten, zoals bijvoorbeeld zitkussens, beddengoed, reiscomfortproducten en toppers. Neem eens een kijkje in de showroom bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg.

slaapadvies

Dalhuijsen Slapen en Wonen, jouw TEMPUR® specialist in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht.

Dalhuijsen Slapen en Wonen is dé TEMPUR® specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment TEMPUR® bedden, bedbodems, hoofdkussens, zitkussens, beddengoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Woudenberg naar de mogelijkheden bij jou thuis.

TEMPUR® bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Bedden en bedbodems
Matrassen
Hoofdkussens
Zitkussens
Beddengoed
Reiscomfortproducten
Toppers

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook