.

Hét nieuwe shoppen bij Dalhuijsen Slapen en Wonen

Binnen aan de slag bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht 

Het Coronavirus grijpt snel om zich heen, op deze pagina vind je nieuwe diensten die veilig shoppen mogelijk maken.

√ Personal Shopping

√ Afspraak op locatie

Persoonlijk en kwalitatief advies

√ Persoonlijk en uitgebreid afgestemd op jouw woonwensen

√ Uitgebreid staalmateriaal en demonstraties

√ Perfect voor jou op maat gemaakt

√ Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Op naar een nieuw interieur

Het loopt allemaal even anders dit jaar, maar een ding blijft hetzelfde: wij helpen je bij het creëren van een nieuw, fris interieur. Of dat nu is aan de hand van een personal shopping sessie in de winkel, een (video)belgesprek of een advies aan huis. We staan voor je klaar met de nieuwste trends en op maat gemaakt advies. Samen gaan we aan de slag met jouw interieur.
Past bijvoorbeeld de woonstijl ‘Pure Natural’ helemaal bij jou en is het hoog tijd om een frisse wind door je interieur te halen? Laten we samen deze fijne woonstijl doorvoeren in jouw interieur.

Onze specialisten helpen je verder

Ook in deze tijd staan we voor je klaar. En dat terwijl we alle regels van het RIVM volledig naleven en alle ontwikkelingen op de voet volgen. We helpen je aan de hand van een aantal opties op weg naar een nieuw interieur:

Personal shopping

Je bent van harte welkom in onze winkel. Maak online een afspraak en wij zorgen dat je samen met een specialist alle mogelijkheden langs kunt gaan. Uiteraard op gepaste afstand en zonder andere klanten in de buurt.

Advies aan huis

Liever een specialist over de vloer? Ook dat kan. Onze vakmensen komen graag langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Ook dat gaat natuurlijk gepaard met hygiënemaatregelen en gepaste afstand. Zo voorzien we je op een veilige manier van het beste advies om van jouw interieur een droominterieur te maken. Ben je benieuwd naar wat we precies voor jou kunnen doen? Twijfel niet om contact op te nemen.

Een fijn gevoel van Binnen

We leven in een gekke situatie waarin we veel tijd thuis doorbrengen. Het is daarom belangrijker dan ooit dat jij je fijn voelt in je eigen huis. Een nieuw interieur doet wonderen en gezien de omstandigheden, is er voldoende tijd om daarmee aan de slag te gaan. Met een professional haal jij het meeste uit jouw woonruimte en ben je verzekerd van een verbluffend interieur dat helemaal bij je past.

Waarom bij ons?
Onze specialisten weten alles over de beste materialen, passende oplossingen en de laatste trends. Zij staan voor je klaar met een vakkundig samengestelde checklist om van iedere ruimte jóuw ruimte te maken. Gaan we samen aan de slag?

Persoonlijk advies
Onze specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Producten van de beste kwaliteit
We werken met de beste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk
Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.

"WIJ INSPIREREN JE GRAAG MET DE NIEUWSTE TRENDS EN BESTE PRODUCTEN. BENIEUWD HOE JIJ JOUW WOONSTIJL HET BESTE TOEPAST IN JOUW INTERIEUR? KOM LANGS EN WE KIJKEN SAMEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN OM VAN JOUW INTERIEUR EEN DROOMINTERIEUR TE MAKEN."

Neem contact op met Dalhuijsen Slapen en Wonen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!