.

Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen kunt u terecht voor al uw zonwering

Ik wil advies over buitenzonwering

Buitenzonwering kopen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

De specialist op gebied van binnen- en buitenzonwering. Altijd een passende oplossing en experts als het gaat om maatwerk. Uiteenlopend assortiment van unieke producten:

  • Uitvalschermen
  • Markiezen
  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Rolluiken
  • Veranda zonwering
  • Pergolascherm

Uitvalschermen

Dit is een veel toegepast scherm waar geen vrije doorloop onder het scherm gewenst is. Het geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Voor elk raam is een passende maat leverbaar.

Het frame is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en kan daarnaast is iedere gewenste Ralkleur worden gemoffeld.

Ook is elektrische bediening mogelijk

Markiezen

De markies is een bijzonder fraaie zonwering, zeker toegepast bij de wat klassiekere woning. Bovendien biedt de markies ook de beste bescherming tegen zijwaarts invallende zonnestralen.

De korf en kappen worden gemaakt van geanodiseerd aluminium of hout.

De standaard bediening is met koord boven over de korf. dit voorkomt dat het koord gaat schuren over het doek als de markies dicht is. Bij aluminium korven is het tevens een optie voor elektrische bediening.

Knikarmschermen

Het ideale scherm met fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Door de vrijdragende constructie van de armen zijn geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat.

Er is keuze uit diverse types knikarmschermen:

- Presto en Stanza: voordeel dat de kap betrekkelijk klein is.

- Vivace: semi-cassette (geen achterplaat) waarin het doek in gesloten toestand volledig oprolt. Hierdoor is het mogelijk dit scherm strakker tegen de muur te plaatsen

- Adagio: een volledig afgesloten cassette.

- Sonata: een bijzonder scherm waar de breedte kleiner kan zijn dan de uitval doordat de armen boven elkaar kruisen.

- Sopra: door de speciale contructie is dit scherm te monteren tegen zowel een muur als onder een balkon.

- Terasso: doek volledig afgesloten door de voorbuis, bovenkap en onderkap. Leverbaar tot een totale breedte van 800 cm en een uitval van 300 cm.

- Fuga: een elegant design, hoge kwaliteit met een lange levensduur en is voorzien van een verfijnde techniek. Het enige scherm dat leverbaar is met 400 cm uitval. Zie afbeelding.

Screens

Dit scherm is de perfecte oplossing voor situaties waar ruimte ontbreekt. Het binnenvallend zonlicht wordt tot 84% gefilterd. Omdat het glasvezeldoek een "open" geweven structuur heeft, is een doorkijk van binnen naar buiten mogelijk. Het scherm is wind-en klimaatgevoelig waardoor het risico bij vaak afwezig zijn van de bewoner klein is.

ZIP-screen

Ook is het mogelijk om de zijkanten van het doek een rits te plaatsen. Het voordeel is, dat er geen kieren meer tussen doek en geleiders zitten en daardoor kan de screen tevens als hor dienst doen. Met verduisteringsdoek is de ZIP-screen zeker erg goed toe te passen voor slaapkamers.

Kap 95 windvast

Deze screen is een luxe uitvoering van de normale screen. Het doek wordt in alle posities strak gehouden doordat er koorden door de geleiders lopen die het doek continue op spanning houden.

Rolluiken

Rolluiken is isolerend en levert een bijdrage aan de energiebesparing. Tevens zijn ze inbraak vertragend.

Rolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren.

Ook kunt u voor de bediening kiezen uit diverse mogelijkheden, zowel handbediend als elektrisch.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook