.

Vloer laten egaliseren door Dalhuijsen Slapen en Wonen

Vloer laten egaliseren door Dalhuijsen Slapen en Wonen

 

✔ Inclusief materialen  ✔ Betonvloeren en houten vloeren  ✔ 100% vlakke basisvloer

Jouw mooie nieuwe vloer verdient een perfecte ondergrond. Egaliseer je eerst de basisvloer, dan weet je zeker dat je lang van je vloer geniet. Je haalt ook de laatste obstakels weg en voorkomt onnodige beschadigingen aan je nieuwe vloer. Hoewel egaliseren technisch gezien misschien niet altijd een must is, is het de best denkbare start voor het leggen van je vloer. Onze specialisten schenken alle aandacht aan jouw basisvloer. Behalve dat ze die graag voor je egaliseren, zorgen ze ervoor dat die ook droog en schoon is. Wij egaliseren alleen in combinatie met het leggen van een nieuwe vloer.

Vloer laten egaliseren in regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Klinkt jouw laminaatvloer hol? Ervaren je buren overlast als je over je nieuwe vloer loopt? Is je PVC vloer niet strak gelegd? Met egaliseren ben je veel problemen voor. Je verlengt de levensduur van de vloer aanzienlijk. Het egaliseren zelf is echt een vak. En de experts van Dalhuijsen Slapen en Wonen beheersen dat vak tot in de puntjes. Zelfs de kleinste oneffenheden op je basisvloer verwijderen ze vakkundig voor je. Ze weten als geen ander hoe ze de vloer moeten uitvlakken.

Betonvloer of houten vloer laten egaliseren

Of je nu de oude vloer verwijderd hebt of een nieuwe vloer over een bestaande vloer heen wilt laten leggen, Dalhuijsen Slapen en Wonen egaliseert zowel betonvloeren als houten vloeren. Heb je een laminaat vloer, pvc vloer of tapijt op het oog? Wij weten precies wat jouw nieuwe vloer nodig heeft. Laat je de basisvloer goed egaliseren, dan investeer je in de perfecte basis. Zodat je lang plezier hebt van je nieuwe vloer.

Wil je meer informatie over egaliseren en hoe wij ook jouw basisvloer perfect voor kunnen voorbereiden?

Vloer laten egaliseren in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.