.

Parketvloeren bij Dalhuijsen Slapen en Wonen

Parketvloeren bij Dalhuijsen Slapen en Wonen

 

✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten  ✔ Uitgebreid assortiment

Lamelparket is opgebouwd uit meerdere lagen. De toplaag van hardhout vormt samen met de onderlagen van hoogwaardig multiplex een sterke combinatie. En ook al bestaat lamelparket dan niet volledig uit echt hout, net als een massief houten vloer heeft het een karakteristieke uitstraling en is het een duurzame oplossing voor in jouw huis. Door de constructie en de klikverbinding kun je lamelparket trouwens perfect zwevend installeren.

De voordelen van lamelparket:
✔ Natuurproduct
✔ Uniek karakter
✔ Duurzaam
✔ Geschikt voor vloerverwarming
✔ Minimale werking​​​​​

Parketvloeren in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Dalhuijsen Slapen en Wonen heeft een uitgebreide collectie lamelparket. We nemen uitgebreid de tijd voor je in onze showroom. Zodat je bij ons ook de lamelparketvloer vindt, die het beste bij je past. En waar je heel lang plezier van gaat beleven. Verder adviseren we je bijvoorbeeld ook over het gebruik en het onderhoud van je vloer.

Lamelparket laten leggen

Handgeschraapt, geborsteld, gerookt of gebeitst? Lamelparket is er in verschillende uitvoeringen. In verschillende houtsoorten, kleuren en dessins. Zo hebben we onder meer eiken lamelparket, waarmee je het knusse van origineel eiken in huis haalt. Jouw lamelparket kan trouwens ook op verschillende manieren gelegd worden door ons. Ga jij voor een plankenpatroon of visgraat motief? Wij leggen het voor je. En ook voor een specifiek patroon of bijvoorbeeld een combinatie met trendy Marokkaanse cementtegels draaien onze parketleggers hun hand niet om. Hoe jouw lamelparket er ook uit komt te zien, met onze prachtige plinten maken we de vloer helemaal af.      

Onderhoud lamelparket

Heb je een prachtig lamelparket in je woonkamer liggen, dan wil je er natuurlijk ook heel lang van genieten. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw vloer na een paar jaar nog steeds schittert? Zodra jouw vloer toe is aan een opknapbeurt, kun je het lamelparket schuren en opnieuw in de olie zetten. Afhankelijk van de dikte van het parket, kun je dit soms wel drie tot vijf keer doen. Onze specialisten komen graag bij je thuis voor het onderhoud van je vloer. Wist je dat zij het lamelparket geheel stofvrij schuren? Dat levert je een nóg mooier eindresultaat op en scheelt je bovendien een grote schoonmaak. 

Parketvloeren kopen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.