.

Avek

Avek boxsprings, matrassen en spiraalbodems

Ik wil advies over Avek

Avek bedden kopen in Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Avek biedt klanten al sinds 1927 de beste boxsprings, matrassen en spiraalbodems. Omdat je maar liefst een derde van je leven slapend doorbrengt, is alleen het beste goed genoeg volgens Avek. Kom deze bedden gerust uitproberen bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg.

De mogelijkheden van Avek boxsprings ontdekken bij Dalhuijsen Slapen en Wonen

Een boxspring vinden die bij jou past, dat moet lukken bij Avek. Er zijn vier verschillende boxspringprogramma’s: 1927, Ljocht, Simmer en Noflik. Ze hebben allemaal een eigen karakter. Avek heeft voor iedereen een passende slaapoplossing!

Ontdek het bij Dalhuijsen Slapen en Wonen!

Spiraalbodems van Avek bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg.

Spiraalbodems vormen een perfecte basis voor een goed geventileerd bed. De spiraalbodems van Avek hebben een dwarsgespannen netwerk met een open structuur. Hierdoor kan het bovenliggende matras voor meer dan 85% vrij ademen. Uiteraard zijn ook de spiraalbodems aan te passen aan jouw lichaamsbouw. Hierdoor heb je de perfecte ondersteuning om heerlijk te slapen en uitgerust weer op te staan.

Avek matrassen in Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Het credo van Avek is: unieke mensen, unieke slaapwensen. Wat zijn jouw wensen? Ieder matras van Avek is af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Iets steviger of juist iets zachter, meer ondersteuning of zelfs voetverwarming: bij Avek kan het allemaal. Vraag ernaar bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in Woudenberg.

slaapadvies

Dalhuijsen Slapen en Wonen, jouw Avek specialist in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht.

Dalhuijsen Slapen en Wonen is dé Avek specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Avek boxsprings, spiraalbodems, matrassen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Woudenberg naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Avek bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Boxsprings
Spiraalbodems
Matrassen
Ruimtebesparende bedden

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook