Merk logo

Bonaparte tapijt kun je kopen bij Dalhuijsen Slapen en Wonen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Kom gerust eens langs bij ons in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Dalhuijsen Slapen en Wonen!

Bonaparte kamerbreed tapijt bij Dalhuijsen Slapen en Wonen

Dalhuijsen Slapen en Wonen maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen geven we je graag advies!


Maak een afspraak

Vloerkleed op maat in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. Dalhuijsen Slapen en Wonen helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.


Inspiratie van Dalhuijsen Slapen en Wonen

Bonaparte voor elke kamer

Dalhuijsen Slapen en Wonen helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Woudenberg.


Neem contact op met Dalhuijsen Slapen en Wonen

Kom naar Dalhuijsen Slapen en Wonen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht voor Bonaparte:

- Tapijt (kamerbreed)
- Vloerkleed op maat
- Tapijt op de trap