.

Over Dalhuijsen Slapen en Wonen

Dalhuijsen Slapen en Wonen in de regio Woudenberg, Amersfoort en Utrecht is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen ben je zeker van een brede keus, uitstekende kwaliteit, deskundige advisering en altijd een creatief idee.

Dalhuijsen Slapen en Wonen is met 1.100 m2 showroom al meer dan 90 jaar gevestigd aan de Voorstraat in Woudenberg. Bij ons kan je terecht voor een prachtige, meest uitgebreide collectie op het gebied van slapen en woningtextiel

Ruime collectie

De sfeer in huis wordt voor een belangrijk deel bepaald door het materiaal en de kleur van vloeren, wanden, gordijnen en raambekleding. Bij Dalhuijsen Slapen en Wonen ben je zeker van een brede keus, uitstekende kwaliteit, deskundige advisering en altijd een creatief idee.

  • gratis advies aan huis
  • gratis opmeten
  • gratis proefstalen

 

Betrokken advies

Sta je op met rugklachten, slaap je onrustig, word je niet uitgerust wakker of ben je gewoon toe aan iets anders? Graag helpen wij je met het maken van de juiste keuze voor een nieuw slaapsysteem. In onze overzichtelijke showroom vind je een ruime keuze aan matrassen, bedbodems en boxsprings. Bij ons kan je uitgebreid vergelijken, proefliggen en krijg je een professioneel advies.

Alle aandacht

Dalhuijsen Slapen en Wonen heeft ook oog voor de aankleding van je slaapkamer. Naast een ruime collectie ledikanten, nachtkastjes, kledingkasten en bedtextiel, voeren wij een compleet assortiment aan vloeren en raamdecoratie.

  • gratis testkussenprogramma
  • gratis bezorgen
  • gratis afvoeren oude matras

 

Neem contact op met Dalhuijsen Slapen en Wonen

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!